vdhcargo-douane-zwitserland

Jubileumfeest: Kom ons 100-jarig bestaan vieren op 10 juni!

Hoera! Dit jaar is het zover, we bestaan maar liefst 100 jaar! En dat laten we niet zomaar voorbijgaan. Na onze verhuizing van het idyllische dorpje Wahlwiller in het Limburgse Heuvelland naar ons prachtige nieuwe onderkomen langs de A76/N281 in Hoensbroek, zijn we helemaal gesetteld en klaar om het groots te vieren. En jij bent uitgenodigd!

Op zaterdag 10 juni 2023 openen wij onze deuren en het belooft een dag vol plezier en verwondering te worden. Bezoekers krijgen de unieke kans om ons splinternieuwe gebouw te bezichtigen, ons team persoonlijk te ontmoeten en een kijkje te nemen in de fascinerende wereld van onze logistieke dienstverlening. We hebben speciale activiteiten gepland om ons 100-jarig bestaan te vieren, dus er is voor jong en oud genoeg te beleven!

Als familiebedrijf zijn we ontzettend trots op dit bijzondere jubileum. We willen dit graag samen met jou, onze gewaardeerde klanten, leveranciers en andere enthousiastelingen vieren. Het is een uitgelezen kans om te laten zien waar we als bedrijf voor staan en ons enthousiasme voor de toekomst met je te delen. We blijven ons inzetten om onze dienstverlening te verbeteren en uit te breiden, zodat we nog vele succesvolle jaren tegemoet kunnen gaan.

J.H. van der Heijden Internationale Transporten is al sinds 1923 actief als toonaangevend transportbedrijf. In de afgelopen 100 jaar hebben we een belangrijke positie weten te veroveren in de branche, met name als specialist in vervoer van en naar Zwitserland en exceptioneel transport. Onze ervaring en expertise maken ons de ideale partner voor al jouw transportbehoeften.

De open dag vindt plaats op zaterdag 10 juni 2023 van 11:00 tot 15:00 uur. Wij nodigen jou, al je vrienden, familie en collega’s van harte uit om samen met ons dit bijzondere jubileum te vieren. Het wordt een feest om nooit te vergeten, dus zorg dat je erbij bent! Mis het niet!

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op via 043-4511215 of stuur ons een e-mail naar info@vdhcargo.com. We staan klaar om je te helpen.

We kijken er enorm naar uit om samen met jou ons 100-jarig bestaan te vieren! Tot ziens op 10 juni!

Met feestelijke groeten,

J.H. van der Heijden Internationale Transporten B.V.

The Swiss way.

Our passion. Our drive!