The Swiss way.

Our passion. Our drive!

Zwitsers zijn een betrouwbaar volk. Je weet wat je aan ze hebt. Onafhankelijk, eigen en heel precies. Allemaal eigenschappen die ook van toepassing zijn op de werkwijze van Van der Heijden internationale transporten B.V.

Al sinds 1923 zijn wij dé betrouwbare partner in transport, met specialisatie in vervoer van en naar Zwitserland. Daar hebben we echt onze passie in gevonden. En dat laat ons team van goed opgeleide vakmensen dagelijks zien. Zij zorgen er voor dat uw vracht steeds op tijd en zonder schade op plaats van bestemming komt.

Onze werkwijze.

Het meest kenmerkend voor de werkwijze van Van der Heijden Internationale Transporten is toch wel de korte lijnen die we met jou als klant altijd voorstaan. Geen keuzemenu, maar persoonlijk contact.
Lees meer…

Wij verstaan ons vak, met veel plezier

Aangenaam kennismaken! Als team van Van der Heijden Internationale Transporten staan wij graag voor jou klaar. Wij hebben plezier in ons werk. Als chauffeur, als planner of als administratief medewerker achter de schermen, in welke functie maakt niet, we zijn allen even gedreven om jouw vracht veilig en op tijd op de juiste locatie af te leveren. Niet voor niets luidt onze slogan: The Swiss way. Our passion. Our drive! En ons motto? Gaat niet, bestaat niet! Altijd vinden we de oplossing om jouw vervoersopdracht geheel naar wens te vervullen.

Ons team is samengesteld uit goed opgeleide Nederlandse chauffeurs en een deskundig binnendienst-team. Al onze chauffeurs spreken minimaal Nederlands, Duits, Engels en voldoen aan de Code-95 eis.
Maak hier kennis met ons managementteam en ondersteunend team…

Van der Heijden Internationaal Transport

The Swiss way.

Our passion. Our drive!

Sinds 1923.
En daar zijn we trots op!

In 2023 bestaat Van der Heijden Internationale Transporten B.V. 100 jaar. In al die jaren zijn wij een betrouwbare partner gebleken voor onze klanten. Daarbij is service en kwaliteit bieden altijd de drijfveer geweest voor het bedrijf. Vier generaties later blikken we terug op een bewogen geschiedenis en kijken we vooruit naar een mooie toekomst.
Lees hier meer over onze geschiedenis…

Certificeringen

Sinds 1991 is Van der Heijden Internationale Transporten BV ISO-gecertificeerd. Wij voldoen aan de eisen van de NEN-EN-ISO 9001:2015 en NEN-EN 12798:2007.
Dankzij een effectieve bedrijfsvoering worden transportopdrachten automatisch naar de boordcomputer van de truck verzonden en getarifeerd. Alle zendingsgegevens blijven meerdere jaren bewaard.
Lees meer…