Visie

Daadwerkelijk helpen

De transportwereld heeft met steeds hogere eisen te maken op het vlak van kwaliteits- en efficiëncynormen. De belangen groeien op economisch en maatschappelijk terrein (duurzaamheid voor mens en omgeving), de complexiteit op het gebied van wet- en regelgeving neemt almaar toe. Dat vraagt om specialistische kennis, kunde en ervaring, zonder de menselijke maat uit het oog te verliezen. En het vereist een multifunctioneel state-of-the-art wagenpark. Van der Heijden Internationale Transporten leeft in de overtuiging enkel op deze wijze nu en in de toekomst de dienstverlening te kunnen leveren waarmee klanten daadwerkelijk worden geholpen.

 

Missie

Met plezier ontzorgen

Op gedreven wijze ontzorgen wij met plezier elke dag opnieuw onze klanten naar volle tevredenheid met het veilige vervoer van hun producten van en naar Zwitserland. Wij maken ons hard voor een kwalitatief hoogwaardig transport, met gelijktijdig hart voor mens en omgeving. Our passion. Our drive!

 

missie-en-visie
infographic-werkwijze

The Swiss way.

Our passion. Our drive!

We hebben het niet voor niets over passie en drive. Wat je graag doet, wordt je beter van. En dat merken onze klanten ook.
Lees hier meer over onze werkwijze…