Van der Heijden Internationale Transporten BV

Transport Nederland Zwitserland

Met bijna 100 jaar ervaring is Van der Heijden Internationale Transporten B.V. de expert voor het vervoer van verpakte en buitenmaatse goederen (exceptioneel transport) op het traject: Nederland/België – Zwitserland en Zwitserland – Nederland/België.

Ons professionele team, onze zeer moderne wagens en natuurlijk onze jarenlange ervaring staan garant voor een snel en vlekkeloos transport.

Hecht team

Van der Heijden Internationale Transporten BV bestaat uit een hecht team met uitsluitend ervaren vakmensen. De gedegen kennis en enorme praktijkervaring vormen de garantie voor een betrouwbaar transport.

Professioneel en doordacht

Wij laten in onze bedrijfsvoering niets aan het toeval over maar gaan altijd professioneel en doordacht te werk. Logistiek en transport zijn bij Van der Heijden Internationale Transporten BV onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Kwaliteit

Van der Heijden Internationale Transporten BV staat voor kwaliteit in de meest ruime zin van het woord. Wij leggen de lat hoog en garanderen een constante, solide en betrouwbare workflow.

Visie en missie

Van der Heijden Internationale Transporten BV is een bedrijf dat transport op een kwalitatief zo hoog mogelijk niveau levert. Dit hoge niveau wordt bereikt door voortdurend te anticiperen op innovatieve ontwikkelingen op het gebied van materieel en informatietechnologie. Wij werken volgens actuele normen en certificeringen.

Wij richten ons bij de uitvoering van onze diensten vrijwel exclusief op transport van en naar Zwitserland. Vanuit de kleinschaligheid van het bedrijf is een directe relatie met onze klant gewaarborgd. Ons personeel speelt hierbij een belangrijke schakel tussen onze klant en ons bedrijf. Daarom zorgen wij dat er voortdurende na- en bijscholing plaatsvindt.

Zowel bij het transport, de keuze en onderhoud van het wagenpark als het rijgedrag van onze chauffeurs, dragen wij zorg voor milieu- en omgevingsaspecten.

Als modern familiebedrijf staat Van der Heijden Internationale Transporten BV voor betrouwbaarheid, ervaring, vakkennis en kwaliteit.

Transport Nederland Zwitserland

Certificeringen

Sinds 1991 is Van der Heijden Internationale Transporten BV ISO-gecertificeerd. Wij voldoen aan de eisen van de NEN-EN-ISO 9001:2015 en NEN-EN 12798:2007.

Dankzij een effectieve bedrijfsvoering worden transportopdrachten automatisch naar de boordcomputer van de truck verzonden en getarifeerd. Alle zendingsgegevens blijven meerdere jaren bewaard.

Wij kunnen managementinformatie over het transport verzorgen en op elk gewenst moment in het traject voor de klant of opdrachtgever nagaan waar uw zending zich bevindt (track-and-trace). Door rechtstreeks contact met onze planning is deze informatie snel beschikbaar. Met behulp van software en navigatiesystemen bepalen wij de snelste en meest efficiënte route waarbij ook rekening wordt gehouden met de verkeersdrukte (files en andere vertragingen).

De hoge kwaliteit van onze dienstverlening, wordt niet alleen bepaald door het materiaal en de technische voorzieningen, maar ook door de professionaliteit van onze medewerkers. Hun ervaring en kennis, die voortdurend door bijscholing op peil wordt gehouden, staan garant voor een snel, veilig en betrouwbaar transport.

Milieu en veiligheid

De kwalificatie ‘groene vrachtauto’ is bij Van der Heijden Internationale Transporten BV op alle voertuigen van toepassing. De trucks zijn uitgerust met de aller modernste Euro-6 motoren. Deze motoren hebben een lage CO2-uitstoot en zijn geluidsarm.

Verder maken we gebruik van laagzwavelige dieselolie en duurzame synthetische motoroliën. Wij streven naar een maximale beladingsgraad om zo weinig mogelijk lege kilometers te rijden.

Ook onze loods en werkplaats voldoen aan de strengste milieunormen. Voor het schoonhouden van het wagenpark maken wij gebruik van onze portaalwasstraat, die voor 100% gebruik maakt van regenwater dat wij opvangen in regenwaterputten met een inhoud van 50.000 liter.

Wij besteden veel aandacht aan veiligheid. Onze chauffeurs worden goed opgeleid, o.a. ADR en ladingzekering en krijgen zij voortdurend (veiligheids)instructies. De trucks zijn, naast de wettelijke veiligheidsvoorzieningen uitgerust met vele extra technische voorzieningen die de (verkeers)veiligheid verhogen. Denk hierbij aan lane guard, rem-assistent en adaptive cruise control.