Van der Heijden Internationale Transporten BV

Transport Nederland Zwitserland

Met ruim 90 jaar ervaring is Van der Heijden Internationale Transporten B.V. de expert voor het vervoer van verpakte goederen op het traject: Nederland Zwitserland en Zwitserland Nederland.

Ons professionele team, onze zeer moderne wagens en natuurlijk onze jarenlange ervaring staan garant voor een snel en vlekkeloos transport.

Hecht team

Van der Heijden Internationale Transporten BV bestaat uit een hecht team met uitsluitend ervaren vakmensen. De gedegen kennis en enorme praktijkervaring vormen de garantie voor een betrouwbaar transport.

Professioneel en doordacht

Wij laten in onze bedrijfsvoering niets aan het toeval over maar gaan altijd professioneel en doordacht te werk. Logistiek en transport zijn bij Van der Heijden onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Kwaliteit

Van der Heijden Internationale Transporten BV staat voor kwaliteit in de meest ruime zin van het woord. Wij leggen de lat hoog en garanderen een constante, solide en betrouwbare workflow.
Visie en missie

Van der Heijden Internationale Transporten B.V. is een bedrijf dat transport op een kwalitatief zo hoog mogelijk niveau levert. Dit hoge niveau wordt bereikt door voortdurend te anticiperen op innovatieve ontwikkelingen op het gebied van materieel en informatietechnologie. Wij werken volgens actuele normen en certificeringen.

Wij richten ons bij de uitvoering van onze diensten vrijwel exclusief op transport van en naar Zwitserland. Vanuit de kleinschaligheid van het bedrijf is een directe relatie met onze klant gewaarborgd. Ons personeel speelt hierbij een belangrijke schakel tussen onze klant en ons bedrijf. Daarom zorgen wij dat er voortdurende na- en bijscholing plaatsvindt.

Zowel bij het transport, de keuze en onderhoud van het wagenpark als het rijgedrag van onze chauffeurs, dragen wij zorg voor milieu- en omgevingsaspecten.

Als modern familiebedrijf staat Van der Heijden Internationale Transporten B.V. voor betrouwbaarheid, ervaring, vakkennis en kwaliteit.

Transport Nederland Zwitserland

Certificeringen

Sinds 1991 is Van der Heijden Internationale Transporten B.V. ISO-gecertificeerd. Wij voldoen aan de eisen van de NEN-EN-ISO 9001:2015.

Dankzij een effectieve bedrijfsvoering worden transportopdrachten automatisch naar de boordcomputer van de truck verzonden en getarifeerd. Alle zendingsgegevens blijven meerdere jaren bewaard.

Ook kunnen wij managementinformatie over het vervoer verzorgen en op elk gewenst moment in het traject voor de klant of opdrachtgever nagaan waar de goederen zich bevinden (track-and-trace). De kortste en snelste route is geen enkel probleem meer dankzij een navigatiesysteem aan boord van onze trucks. Opstoppingen in het verkeer worden snel gesignaleerd, waarop het systeem direct een alternatieve route naar de plaats van bestemming geeft.

De hoge kwaliteit van onze dienstverlening, wordt niet alleen bepaald door het materiaal en de technische voorzieningen, maar ook door de professionaliteit van onze medewerkers. Hun kennis en ervaring, maar zeker ook hun betrokkenheid, staan garant voor een snel, veilig en stipt transport.

Milieu en veiligheid

De kwalificatie ‘groene vrachtauto’ is bij Van der Heijden Internationale Transporten B.V. op alle voertuigen van toepassing. De trucks zijn uitgerust met Euro-5, EEV- en Euro-6 motoren. Deze motoren hebben een lage roetuitstoot en zijn geluidsarm.

Verder maken we gebruik van laagzwavelige dieselolie en synthetische motoroliën die lang mee gaan. Dankzij het on-board navigatiesysteem en de boordcomputer, rijden we altijd de kortste route en maken we geen onnodige kilometers.

Ook onze loods en werkplaats voldoen aan de strengste milieunormen. Voor het schoonhouden van het wagenpark maken wij gebruik van een eigen portaalwasstraat, die voor 100% gebruik maakt van regenwater dat wij opvangen in regenwaterputten met een inhoud van 50.000 liter.

Aan veiligheid besteden wij veel aandacht. Niet alleen worden onze chauffeurs goed opgeleid en krijgen zij voortdurend (veiligheids)instructies. De nieuwste trucks zijn, naast de standaard veiligheidsvoorzieningen, uitgerust met een zogenaamde “EBA2”, een noodrem-assistent die automatisch ingrijpt bij een dreigende aanrijding. Het voertuig gaat dus automatisch remmen. Daarnaast is er een Lane Guard Systeem aan boord. Dit systeem waarschuwt de chauffeur als het voertuig over een wegmarkering rijdt, waardoor de chauffeur het voertuig tijdig kan corrigeren.