Met enige trots tonen we hier onze laatste aanwinst!

Het is een zogenaamde “Keilauflieger”, een oplegger die wij geschikt hebben laten maken voor speciaal transport. Aan de voorkant heeft de oplegger een inwendige hoogte van 300 cm en aan de achterkant standaard 320 cm. Met onze speciale vergunningen kunnen wij deze oplegger nog eens extra verhogen en rijden met inwendige hoogte tot 340 cm.

Met de aanwezige oprijplaten is deze oplegger verder geschikt om “onder zeil” voertuigen te transporteren.

Ook extra brede (landbouw)voertuigen tot 300 cm breed zijn geen enkel probleem, omdat het achterkader ter plekke hydraulisch verbreed kan worden voor belading. De ladingzekering vindt plaats met speciale kettingen die kunnen worden vastgesjord aan 5 tons haken. Doordat wij ook het zeildoek van de schuifzeilenoplegger ook kunnen verlengen, blijven uw goederen te allen tijde onder zeil (schoon en droog) tijdens transport.

Verder is het laden via het dak ook geen enkel probleem omdat het dak geheel geopend kan worden en zelfs verbreed tot 350 cm. Veilig, handig en snel bij kraanverlading.

Wij kunnen nagenoeg alle (verpakte) ladingen tot 300 cm breed transporteren in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland.

M.b.t. tot de veiligheid is dit voertuig ook nog uitgerust met bandenspanningssysteem dat de banden automatisch op spanning houd en in de laadvloer zijn speciale rails ingebouwd om de goederen extra te kunnen zekeren. Dat deze oplegger in het bezit is van een ladingzekeringscertificaat zal u dan ook niet verbazen.